english
novosti
23.05.2006

FELIS - objavljena je nova verzija.
23.05.2006

FINK - objavljena je nova verzija.
14.10.2005Microsoft Biz paketi softvera posebno su prilagođeni potrebama malih i srednje velikih poduzetnika i obrtnika...
20.11.2004

-

Uključeni smo u Microsoft Empower Program za ISV-e.

početna

Dobro došli na službene stranice tvrtke PROFIT PP.

PROFIT PP je informatička tvrtka, osnovana 1995. godine u Zagrebu.

Od osnutka se bavimo projektiranjem, razvojem i implementacijom vlastitih poslovnih rješenja baziranih na Microsoft operativnim sustavima (DOS, Windows 9x, Windows 2000 i Windows XP), za male, srednje i velike korisnike, kao i izradom programskih rješenja po narudžbi. Također pružamo podršku i edukaciju prilikom uvođenja široke palete Microsoft-ovih rješenja i rješenja ostalih renomiranih proizvođača u okružje vlastite tvrtke.

Paralelno s razvojem i održavanjem postojećih poslovnih rješenja i podrškom koju pružamo našim korisnicima, radimo na projektu i razvoju novog poslovnog sustava koristeći se naprednim tehnologijama - Microsoft .NET, Microsoft Windows XP i Microsoft SQL Server.

Pored vlastitih poslovnih rješenja i programa po narudžbi, nudimo kompletnu informatičku opremu i mreže renomiranih proizvođača, pomoć pri njihovom odabiru i implementaciji, kao i njihovo održavanje i servis, te dizajn i izradu web stranica (HTML, XHTML, ASP, ASP .NET. PHP, CGI, Java, Flash).

Zadnja promjena: 14.06.2006